Μενού
Το καλάθι σου
Το κατάστημα μας σας δίνει τη δυνατότητα click away αγορών

Τρόποι πληρωμής

Η Neofos δέχεται εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής για να κάνετε της αγορές σας εύκολα και με ασφάλεια. Παρέχουμε στους ιδιώτες πελάτες μας Απόδειξη Λιανικής και στους επαγγελματίες Τιμολόγιο.


Με χρήση κάρτας

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεχόμαστε πληρωμές με VISA, Mastercard, Maestro. Κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας και εφόσον έχετε επιλέξει πληρωμή με κάρτα, ανακατευθύνεστε σε ασφαλές περιβάλλον όπου θα σας ζητηθούν να καταχωρήσετε τα απαραίτητα στοιχεία. 


Με αντικαταβολή

Για τους πελάτες που επιθυμούν να πληρώσουν με μετρητά κατά την παραλαβή στο χώρο τους δίνουμε τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Σύμφωνα με τη νομοθεσία επιτρέπεται η συναλλαγή έως το ποσό των 500 ευρώ.


Με πληρωμή στο φυσικό μας κατάστημα

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας και να εξοφλήσετε το ποσό στο φυσικό μας κατάστημα, είτε με κάρτα μέσω POS είτε με μετρητά έως το ποσό των 500 ευρώ (σύμφωνα με τη νομοθεσία).


Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς και τη σχετική περιγραφή που σας αποστέλλεται στο email σας εφόσον επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας.


Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της NEOFOS:

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακόμα καλύτερη προσφέροντας εξατομικευμένο περιεχόμενο. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σημαίνει ότι αποδέχεστε την Πολιτική cookies.